Min bok: En ledarskapskonsults bekännelser – om konsten att leda dig själv

Bild på boken

Få fatt i din egen kraft och bli större på insidan!

Vikten av att hitta stabilitet i sig själv i ett alltmer oförutsägbart samhälle.

Vill du undersöka vidare och bli inspirerad?

Välkommen!

Workshop

Halv dag eller hel dag. Boken ”En ledarskapskonsults bekännelser” som berör dessa ämnen ingår.

Kurs

Med utgångspunkt i boken ”En ledarskapskonsults bekännelser” reflekterar vi och utvecklar vidare tillsammans. Vi träffas 5 kvällar varannan vecka eller 2 dagar.

Beställ boken genom att mejla ann-charlotte@nordresurs.com. Boken kostar 295 kr, frakt tillkommer, faktura bifogas boken.
Du kan också fylla i formuläret nedan.

 

Det personliga ledarskapet har under årens lopp uppenbarats i många skepnader, men kopplingen till din egen livshistoria gör boken mer levande för mig. Och samtidigt annorlunda, unik. En ovanlig självbiografi med en självklar pedagogik som ödmjukt visar väg.

 

 

Under julen så läste jag boken jag fick av dig. Så bra! Mycket kändes som en dokumentation på det du har lärt båda mig och våra assistenter, så det var roligt. Det var lätt att ta till sig hennes budskap båda som ledare och vanlig människa. Annika har också läst den och tyckte mycket om den. Hon har läst den utifrån perspektivet att kunna leda sig själv.

Else-Marit Bakke

Verksamhetschef/Assistans, Unionen

 

Jag läser ofta kapitlen om balans och medveten närvaro innan jag går och lägger mig om kvällen. Jag behöver återkomma till vissa ord och meningar som påminner mig om hur jag skall vägleda mig själv i livet. Att jag har ett ansvar att lyssna på vad jag behöver!
Konkret och enkelt beskriver författaren det självklara med att stanna upp, observera, reflektera och framförallt acceptera. Det är en bok att återkomma till både för att stilla sig, för att försöka förstå och för att hitta kraft i vardagen. Läsningen har gett mig insikter om
vad som format mig till vem jag är idag och hur jag förhåller mig till omvärlden och framförallt till mina egna inre krav på mig själv.

Tack.

Åsa Andersson

Sjukgymnast och Ergonom